Αλλαγή ελαστικών ακόμα πιο εύκολα και οικονομικά από τον autoduder

Αλλαγή ελαστικών ακόμα πιο εύκολα και οικονομικά από τον autoduder

Μετά από έξι μήνες λειτουργίας όπου καθιερώθηκε ως η πρώτη επιτυχημένη online πλατφόρμα σύγκρισης ΙΧ συνεργείων στην Αττική, ο autoduder πατάει και άλλο το γκάζι στην εξυπηρέτηση και προσθέτει στις εργασίες του και τα ελαστικά αυτοκινήτων την πιο κατάλληλη εποχή.

H δημοφιλής πλατφόρμα δίνει πλέον στους χρήστες την ευκαιρία να συγκρίνουν τιμές και αξιολογήσεις και να βρουν το πιο κοντινό συνεργείο της αρεσκείας τους για εργασίες που καλύπτουν συνολικά το service, τα ελαστικά και τις αναρτήσεις.

Μέσα από το site ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ελαστικά σε όλες τις διαστάσεις για premium μάρκες όπως Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental, Dunlop & Bridgestone αλλά και για άλλες 30+ quality ή economy μάρκες ελαστικών. Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν πάντα τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση τροχών ενώ εκτός από αλλαγή ελαστικών, προσφέρονται και εργασίες για ευθυγράμμιση τροχών, βάψιμο, ίσιωμα ή επισκευή ζάντας για πάνω για πάνω από 12.000 μοντέλα αυτοκινήτων.

Η διαδικασία για τα ελαστικά είναι εύκολη: Ο χρήστης απλά επιλέγει τις διαστάσεις των ελαστικών του και στην οθόνη του παρουσιάζονται αμέσως τα διαθέσιμα ελαστικά με τιμές, αξιολογήσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν γνωρίζει το μέγεθος των ελαστικών του, το site μπορεί να τον καθοδηγήσει ώστε να επιλέξει τα κατάλληλα, ενώ σε κάθε βήμα παρέχεται η δυνατότητα της απευθείας βοήθειας μέσω live chat ή τηλεφωνικού κέντρου. Καθώς ο autoduder δεν συνδέεται, ούτε δέχεται διαφήμιση από κατασκευαστές ή εισαγωγείς ελαστικών, οι συμβουλές του είναι εξ-ορισμού οι πλέον αντικειμενικές στην αγορά και με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πελάτη. Στη συνέχεια ο χρήστης βρίσκει το συνεργείο που επιθυμεί μέσα από πραγματικές αξιολογήσεις και κλείνει το ραντεβού του online, αξιόπιστα και έγκυρα.

Μέσα από πραγματικές επισκέψεις στα συνεργεία και έπειτα από ενδελεχείς ελέγχους οι βασικοί ιδρυτές του autoduder.com, Νικόλας Κάζος και Φοίβος Φαραντάκης και η ομάδα τους, περιλαμβάνουν στην πλατφόρμα μόνο αξιόπιστα συνεργεία που δεν φοβούνται τη σύγκριση τιμών και τη δημόσια αξιολόγηση. Ελέγχουν συνεχώς τις αξιολογήσεις των πελατών τους και τα τυπικά προσόντα των μηχανικών ενώ παράλληλα δεν επιτρέπουν τη διαφήμιση συνεργείων μέσα από το site, καθώς θεωρούν ότι η μοναδική διαφήμιση των συνεργείων πρέπει να είναι η γνώμη των πραγματικών πελατών που τα επισκέπτονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα