Διαγωνισμός για 40 start-ups από τη Michelin

Michelin start up

Με αντικείμενο τη βιώσιμη κινητικότητα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Διάσκεψη Movin’ On 2020 στο Μόντρεαλ.

Για μια ακόμα χρονιά, η Michelin δίνει βήμα σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Φέτος, στο 4ο Movin’ On Startup Challenge, θα προσφέρει σε 40 start-ups τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Διάσκεψη – ορόσημο που διοργανώνει η Michelin για τη βιώσιμη κινητικότητα, 3-5 Ιουνίου του 2020 στο Μόντρεαλ του Καναδά, στο διάσημο Πανεπιστήμιο McGill. Οι επιλεγμένες start-ups θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε πάνω από 5.000 συμμετέχοντες που προέρχονται από τον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας.

Το Movin’ On αναζητά start-ups που συμπλέουν με την αποστολή του και προσφέρουν συγκεκριμένες λύσεις για να καταστήσουν την κινητικότητα 100% βιώσιμη, να προστατεύσουν τον πλανήτη και να εξελίξουν την κοινωνία. Οι start-ups που θα συμμετέχουν πρέπει να ταιριάζουν με τουλάχιστον ένα από τα πέντε θέματα του Movin’ On:

ADVERTISING

- Καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

- Διατήρηση των πόρων

- Εξασφάλιση ασφαλούς και προσβάσιμης κινητικότητας

- Βελτίωση της κινητικότητας (πολλαπλές και συμπληρωματικές λύσεις κινητικότητας)

- Σχεδιασμός νέων αποτελεσματικότερων μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία:

- Να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους σε μια κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από ανθρώπους του χώρου με βαθιά εξειδίκευση.

- Να παρακολουθήσουν δωρεάν το Movin’On Summit 2020 στο Μόντρεαλ

- Να παρουσιάσουν τα καινότομα έργα τους σε 5.000 παρευρισκόμενους από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς και σε φορείς και διεθνείς οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Τα αστικά κέντρα που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια ήταν το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντιτρόιτ, η Βοστώνη, το Πόρτλαντ, το Κάνσας Σίτι, η Σαγκάη, το Μπουένος Άιρες και η Σιγκαπούρη.

- Να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους ηγέτες της βιώσιμης κινητικότητας, στα μέσα ενημέρωσης και σε πιθανούς εταίρους, πελάτες ή επενδυτές.

- Να γνωρίσουν και να εμπνευστούν από παγκοσμίου φήμης ομιλητές, για να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από νέα, βιώσιμα συστήματα μεταφορών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο challenge platform πριν από την 1η Μαρτίου 2020. Λεπτομέρειες στο: startupchallenge.movinonconnect.com.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καναδάς
SHARE:

24Media Network