Η πρώτη φωτογραφία από τη Jaguar C-X17 Sport Crossover Concept

Η πρώτη φωτογραφία από τη Jaguar C-X17 Sport Crossover Concept

Ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα στο διαδίκτυο παγκοσμίως, είναι τα τελευταία 24ώρα η πρώτη φωτογραφία από τη Jaguar C-X17 Sport Crossover Concept. Το SUV που ετοιμάζεται να αποκαλύψει η βρετανική φίρμα στη Φρανκφούρτη

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η κατηγορία των SUV δεν αφήνει κανέναν κατασκευαστή αδιάφορο. Έτσι, μετά τις Mercedes, BMW, Porsche, έρχεται η σειρά της Bentley να μπει στην κλαμπ. Κάτι που ασφαλώς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την Jaguar η οποία ετοιμάζει για την Φρανκφούρτη το C-X17.

Το C - X17 μπορεί να είναι ένα concept μοντέλο, όμως το μέλλον του δείχνει να προδιαγράφεται λαμπρό . Αυτή η φωτογραφία που πήραμε από τη ρωσική ιστοσελίδα autowp.ru ιστοσελίδα δείχνει μόνο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου . Αυτό συμβαίνει γιατί μια πλάγια όψη θα αποκαλύψει κάτι που δεν ξέρουμε ακόμα , όπως το μέγεθος του αυτοκινήτου ή το σχήμα .

Από το εμπρός μέρος προκύπτει ότι το concept μοιάζει με την XF ,  διαθέτει μεγάλους προβολείς με ρηχή καμπύλη .

Η Jaguar SUV πρόκειται να είναι κάτι για το οποίο οι άνθρωποι θα μιλούν για χρόνια , συγκρίνοντας την με την Cayenne ή το επερχόμενο μοντέλο της Bentley .

SHARE:

24Media Network