Η σειρά “N” της Hyundai βγάζει…φωτιές

Η σειρά “N” της Hyundai βγάζει…φωτιές

Η σειρά Hyundai “N” εξελίχθηκε, με τη συνεχόμενη πρόοδο της Hyundai Motor ως κύριο ανταγωνιστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αλλά και την προσπάθεια της εταιρείας για τη δημιουργία εντυπωσιακών και πρωτοποριακών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων

Βασισμένο στο i20 Νέας Γενιάς, είναι το πρώτο πρωτότυπο του αγωνιστικού οχήματος που παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα διεκδικήσει το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) του 2016.

 

Ήδη το όχημα υφίσταται μια σειρά σκληρών δοκιμών στα μηχανικά και τεχνολογικά μέρη για την προσαρμογή του στις προδιαγραφές του ράλι, πριν από το ντεμπούτο του στις αρχές του 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA στο Ράλι του Monte Carlo.

Επιπρόσθετα, η Hyundai Motor θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης το «απόλυτο concept» που καταδεικνύει τη προοπτική της μάρκας σε χαρακτηριστικά επιδόσεων για το μέλλον. Το concept car «Hyundai Ν 2025 Vision Gran Turismo»υπογραμμίζει την τεχνολογία και εξελικτική σχεδίαση, που πραγματικά εκπροσωπούν τις μελλοντικές δυνατότητες της Hyundai Motor’s Ν.  Μέσω αυτής της σχεδιαστικής μελέτης, η Hyundai Motor έχει εμπλακεί περαιτέρω με τους θαυμαστές της και την online κοινότητα, γνωστοποιώντας το πάθος και τις επιδόσεις της Hyundai σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

Ένα ακόμη concept car, το Hyundai RM15 , κοσμεί το περίπτερο της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η σχεδιαστική αυτή μελέτη αντιπροσωπεύει το πάθος της εταιρείας για επιδόσεις και υποδηλώνει πως οι τεχνολογίες της Hyundai Ν που είναι επικεντρωμένες στον οδηγό, μπορούν να τεθούν στην παραγωγική διαδικασία.  Ο κινητήρας του concept είναι 2.0-λίτρων και αποδίδει 300 ps, υφίσταται περαιτέρω εξελίξεις ώστε να μπορέσει να εφαρμοσθεί η τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στα αυτοκίνητα της Hyundai.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα