Ίσως και 3 χρόνια θα χρειαστεί ο Σουμάχερ για να ανακάμψει

Ίσως και 3 χρόνια θα χρειαστεί ο Σουμάχερ για να ανακάμψει

O Μίκαελ Σουμάχερ θα μπορούσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό του στο κεφάλι, μέσα σε τρία χρόνια, υποστηρίζει ο γιατρός που τον φροντίζει από την πρώτη ημέρα του σοβαρού ατυχήματος που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ζαν Φρανσουά Παγέν, είναι γιατρός στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, και βρέθηκε στο πλευρό του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, μετά τον  τραυματισμό του Γερμανού, τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Γάλλος γιατρός επισκέφθηκε πρόσφατα τον Μίκαελ, στο σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία.

Ο «Σούμι», μετά από 6 μήνες θεραπευτικής αγωγής στα νοσοκομεία της Γκρενόμπλ και της Γενεύης, τώρα ακολουθεί αποκατάστασης στο σπίτι του.

«Μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, είναι δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε ασφαλής πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς», δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του RTL, ο  Ζαν Φρανσουά Παγέν . Και πρόσθεσε με έμφαση: «Ελπίζουμε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο».

Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν μετά την συνέντευξη του Γάλλου γιατρού στην εφημερίδα «Parisien». «Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα», επεσήμανε ο γιατρός, και συνέχισε: «Τώρα πλέον χρειάζεται υπομονή. Είμαστε σε ένα χρονοδιάγραμμα που μπορεί να πάρει από ένα μέχρι τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται κάτω από ιδανικές συνθήκες στο σπίτι του κι αυτό βοηθά στην ανάρρωσή του, όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται στο σπίτι του».

SHARE:

24Media Network