Κουμπίτσα: "Είμαι εδώ"

Κουμπίτσα: "Είμαι εδώ"

Σε δέκα μέρες, ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα, ελπίζει να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μονακό, πριν επιστρέψει στο Μονακό για το βασικό στάδιο της επανάκαμψης του

"Γεια σε όλους, είμαι εδώ. Συγγνώμη που καθυστέρησαν να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά προτίμησα να περιμένω μέχρι τη στιγμή που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας μερικά καλά νέα.

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του φαν μου των οποίων η υποστήριξη ήταν απίστευτη από το ατύχημα μου στην Ιταλία τον Φεβρουάριο", με αυτό το μήνυμα ξεκίνησε τη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Renault ο Κουμπίτσα, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μονακό.

"Έχω ξεκινήσει να νιώθω καλύτερα τώρα. Η αποθεραπεία μου είναι στο σωστό δρόμο: η δύναμη και το βάρος μου αυξάνονται μέρα με τη μέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορώ να φύγω από το νοσοκομείο Σάντα Λαγκούνα πολύ σύντομα. Δεν ξέρω ακόμη την ακριβή ημερομηνία, αλλά ελπίζω να βγω στις επόμενες 10 μέρες.

Η κινητικότητα του χεριού μου είναι περιορισμένη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της κατάστασης, επειδή οι μυς του χεριού είναι ακόμη πολύ αδύναμοι από την περίοδο της ακινησίας. Τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα", είπε ο Πολωνός πιλότος της Renault για να συμπληρώσει:

"Μόλις φύγω από το νοσοκομείο, θα πάω σπίτι μου στο Μονακό, για μια μικρή περίοδο ξεκούρασης. Μετά θα πάω στις εγκαταστάσεις του Δρ. Τσετσαρέλι στην Ιταλία, όπου θα ξεκινήσω ένα βαθύ πρόγραμμα αποθεραπείας και ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα δύο προγράμματα θα βοηθήσουν στη σταδιακή μου επανάκαμψη".

Στη συνέχεια ο Κουμπίτσα μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

"Μου στέλνουν τις αναφορές των αγώνων, οπότε είμαι πλήρες ενημερωμένος, σαν ήμουν στις πίστες. Ο Ερίκ Μπουγιέ επίσης είναι σε συνεχή επαφή μαζί μου, κρατώντας με ενήμερο για τη γενική κατάσταση που υπάρχει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά πολύ δυνατά. Η καλή απόδοση του μονοθέσιου, την οποία είχα παρατηρήσει στις δοκιμές της Βαλένθια, επιβεβαιώθηκε. Όπως συνηθίζεται να λέμε, τώρα είναι σημαντικό να γίνει η βελτίωση στο Ένστοουν για να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά με το μονοθέσιο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το βελτιώνουν".

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα στους φαν του είπε: "Να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη F1 ακόμα και αν εγώ δεν είμαι εκεί αυτή τη στιγμή. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν".SHARE:

24Media Network