Speed On: Ασφάλιση που ταιριάζει γάντι στο αυτοκίνητο και την τσέπη μας

Speed On: Ασφάλιση που ταιριάζει γάντι στο αυτοκίνητο και την τσέπη μας

Όπως κάθε οδηγός είναι διαφορετικός από τον άλλον και κάθε αυτοκίνητο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, έτσι και η ασφάλισή του θα πρέπει να προσαρμόζεται κατάλληλα, με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς τις ανάγκες μας, το αυτοκίνητό μας, αλλά και ποιες καλύψεις χρειαζόμαστε ακριβώς από την ασφάλεια αυτοκινήτου μας έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την οδήγηση χωρίς έγνοιες. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, να μπορείτε πριν την τελική επιλογή να βλέπετε τις διαφορετικές καλύψεις, να τις συνδυάζετε και τελικά να επιλέγατε αυτές που σας ταιριάζουν; Με την Generali ασφάλεια αυτοκινήτου αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται να γίνουμε ασφαλιστές. Λίγα λεπτά και ένας υπολογιστής ή το smartphone μας, αρκούν. Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Αυτοκινήτου Speed On της Generali μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσουμε online, εύκολα τα ασφάλιστρα και να συγκρίνουμε τις καλύψεις έτσι ώστε να επιλέξουμε το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει γάντι στο αυτοκίνητο και την τσέπη μας. Μην ξεχνάμε ότι στην εποχή μας, με τις συνεχείς ανατιμήσεις και την ακρίβεια που δυστυχώς επικρατεί, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που επιλέγουμε πρέπει να ικανοποιούν όσο καλύτερα γίνεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τα προγράμματα Speed On 1, 2 και 3, πέρα από πολλαπλές επιλογές καλύψεων και τιμολόγηση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά οδηγού και οχήματος, δίνουν επίσης τη δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Επιπλέον, το όνομα Generali εγγυάται συνεχή υποστήριξη 24/7 συνεργασία με κορυφαίο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργείων και δωρεάν πρόσβαση σε καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία.

Όλοι μας άλλωστε θέλουμε μια ισχυρή ασφαλιστική εταιρία σε μια δύσκολη στιγμή, όταν ας πούμε χρειαστούμε τη φροντίδα ατυχήματος. Γνωρίζατε π.χ. ότι μπορούμε να κάνουμε δήλωση ατυχήματος του οχήματός μας πανεύκολα, με μια απλή video κλήση;

Επιπλέον, με την υπηρεσία My Drive και μέσω της τηλεματικής τεχνολογίας, μπορούμε να μειώσουμε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας, απλώς οδηγώντας ασφαλέστερα! Όσο περισσότερο οδηγούμε με ασφάλεια, τόσο κερδίζουμε έκπτωση στο ασφαλιστήριό μας.

Τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικά, αλλά πολύ εύκολα για να τα αποκτήσουμε. Αρκεί μια απλή μελέτη των καλύψεων που προσφέρουν τα τρία προγράμματα Speed On για να αποφασίσουμε ποιο μας ταιριάζει, με γνώμονα τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας.

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Generali πλαισιώνει τα προϊόντα της με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τεχνογνωσία και καινοτομίες που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα του ασφαλιζόμενου κοινού. Με την ομάδα της να λειτουργεί κάτω από ένα κοινό όραμα τους «Εμείς» προσφέρει σε όλους εμάς την καλύτερη δυνατή προστασία και φροντίδα!

Και τελικά το να γίνουμε κι εμείς μέλη του Οικοσυστήματος Φροντίδας και Προστασίας της Generali είναι πολύ απλό. Κάνοντας κλικ στο εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων αυτοκινήτου μπορούμε σε λίγα μόλις λεπτά και με πολύ απλά βήματα, να δούμε τα ασφάλιστρά μας και να επιλέξουμε τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών για το αυτοκίνητό μας, απολαμβάνοντας ξεγνοιασιά, καθώς και μια σειρά προνομίων και έξυπνων υπηρεσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα