Στην κυκλοφορία το πρώτο TAXI Nissan NOTE 1,5 Diesel.

Στην κυκλοφορία το πρώτο TAXI Nissan NOTE 1,5 Diesel.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι διαχρονικά, τα αυτοκίνητα της Nissan χαρακτηρίζονται για την αντοχή και την αξιοπιστία τους. Αυτή την εικόνα θέλει να συνεχίσει το πρώτο TAXI Nissan NOTE 1,5 Diesel, που δόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία.

Στην περίπτωση του νέου Nissan NOTE, συντρέχουν και άλλα πλεονεκτήματα που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό, όπως η ευρυχωρία του, η πρωτοποριακή τεχνολογία που ενσωματώνει για την κατηγορία του, τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει και προπάντων η οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις.

Τα παραπάνω, συνεκτίμησε και ο πρώτος επαγγελματίας αυτοκινητιστής που επέλεξε για TAXI το νέο Nissan NOTE 1,5 dCi από τη Nissan Κυριακούδης Α.Ε.

Το νέο Nissan ΝΟΤΕ 1,5 dCi αποδίδει 90PS, έχει κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 3,2l/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας !

Με μια άκρως ελκυστική τιμή που ξεκινά από 13.690€  και με τη μακρά παράδοση της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην  πώληση και υποστήριξη των επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Nissan NOTE 1,5 dCi, αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή.

SHARE:

24Media Network