Θέλεις Volvo; Έτοιμο, και με το κλειδί στο χέρι σε 48 ώρες

Volvo S60 and V60 Polestar, model year 2016
Volvo S60 and V60 Polestar, model year 2016 VOLVO S60 AND V60 POLESTAR, MODEL YEAR 2016

Ετοιμοπαράδοτα είναι από την Volvo τα V40, S60 και V60 με την ελληνική αντιπροσωπεία να καθορίζει την παράδοση σε μόλις δύο 24ώρα.

 Η ασφάλεια, το design, η προηγμένη τεχνολογία, η αξιοπιστία και η αντοχή στο χρόνο που προσφέρουν τα μοντέλα της Volvo, έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό, που την έχει φέρει πολύ ψηλά στην premium κατηγορία.

Θέλοντας να φανεί αντάξια της προτίμησης των καταναλωτών, η Volvo Car Hellas, προβαίνει σε μία ιδιαίτερη κίνηση που «ταιριάζει γάντι» στη σημερινή εποχή, με στόχο να παρέχει ασφάλεια στους υποψήφιους πελάτες πολύ πριν οδηγήσουν το νέο τους μοντέλο, ήδη από τη στιγμή της αγοράς του: προσφέρει όλα της τα μοντέλα με δέσμευση ότι η παράδοση του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών από την αγορά! Η δέσμευση αυτή της Volvo Car Hellas πέρα από την όποια εμπορική χροιά έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς επιβεβαιώνει έμπρακτα και εμφατικά, την προσήλωση της σουηδικής μάρκας στην ελληνική αγορά.

Η δέσμευση παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη εντός 48 ωρών από την αγορά, αφορά εκτελωνισμένα αυτοκίνητα που έχουν ήδη αφιχθεί στην Ελλάδα. Τα αυτοκίνητα αυτά χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού, χρωμάτων κλπ., έτσι ώστε να είναι δυνατό να ικανοποιηθεί σχεδόν οποιοσδήποτε συνδυασμός τεχνικών προδιαγραφών και εξοπλισμού επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Όσον αφορά στα μοντέλα, παράδοση σε 48 ώρες τόσο για τα V40 και V40 Cross Country, που κυριαρχούν τα τελευταία δύο χρόνια στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των premium πεντάθυρων χάτσμπακ, όπως και τα S60 και V60, μεσαίο σεντάν και sportswagon αντίστοιχα. Διαθέσιμα σε πληθώρα συνδυασμών επιπέδων εξοπλισμού και χρωμάτων, και με τον diesel κινητήρα των 1.600 κ.εκ., τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέσιμες φυσικά και οι εκδόσεις  Livstyl, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας από 3.000 έως 5.000 €, ανάλογα με το μοντέλο, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση! Τέλος, η δέσμευση παράδοσης εντός 48 ωρών ισχύει και για το XC60, το μεσαίο SUV της Volvo και παγκόσμιο best-seller της μάρκας, με τη νέα γενιά δίλιτρων κινητήρων Drive-E με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δίκτυο των Επισήμων Διανομέων Volvo σε όλη τη χώρα.

SHARE:

24Media Network