Το Fiat 500 το νέο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ

Το Fiat 500 το νέο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ

Η νέα, 24η στη σειρά, ταινία του Τζέιμς Μποντ αναμένεται το 2015, με τον θρυλικό πράκτορα να χρησιμοποιεί ένα Fiat 500 στη Ρώμη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο «007», αφήνει (το αν αυτό είναι μόνιμο, μέλλει να το δούμε) προς το παρόν τις ανέσεις, την πολυτέλεια και την δύναμη των αστραφτερών Aston Martin, για χάρη ενός Fiat 500.

Στον ρόλο του μυστικού πράκτορα έχουμε δει πολλούς σημαντικούς αστέρες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, όπως τους Ρότζερ Μουρ, Σον Κόνερι και Πιρς Μπρόσναν. Και, πέρα από τα υπέροχα κορίτσια και το Martini με την ελιά, φετίχ όλων των ταινιών είναι και τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί ο «007».

Κατά καιρούς έχουμ δει το Τζέιμς Μποντ με διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα. ¨Ομως, αυτό που τον έχει χαρακτηρίσει, είναι η θρυλική Aston Martin DB5. Ωστόσο, όλα δείχνουν, πως στην επόμενη ταινία, αυτό θα αλλάξει.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν, ότι ο πράκτορας της MI6 θα μπει στο ιταλικό πνεύμα με την οδήγηση ενός Fiat 500 γύρω από τη Ρώμη, στην επόμενη ταινία. Το Fiat θα συμμετάσχει σε μια συναρπαστική σκηνή που περιλαμβάνει κυνηγητό  στους δρόμους του Βατικανού. Τα γυρίσματα για αυτές τις σκηνές θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Όπως σε όλες τις τελευταίες ταινίες, τον ρόλο του βρετανού κατασκόπου θα έχει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα