Το GT4 Stinger Concept της ΚΙΑ κλέβει καρδιές στο Ντιτρόιτ

Το GT4 Stinger Concept της ΚΙΑ κλέβει καρδιές στο Ντιτρόιτ

Αφού είδαμε την εμπρός μάσκα και μια άποψη της οροφής, η ΚΙΑ αποκάλυψε στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ το πολυαναμενόμενο GT4 Stinger Concept. Ένα concept 2+2 θέσεων, για το οποίο όμως δεν υπάρχουν σενάρια παραγωγής.

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας έχει εργαστεί σκληρά για να φτάσει εκεί που βρίσκεται σήμερα, και το GT4 είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που πραγματικά αφήνει άφωνους όλους εκείνους που το βλέπουν. Το μόνο άσχημο, είναι πως η εταιρία μάλλον αποθαρρύνει όλους εκείνους που προς στιγμή χάρηκαν, αφού στο επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρει ότι: " δεν υπάρχουν σχέδια για να πάει στην παραγωγή το συγκεκριμένο concept . "

Το GT4 Stinger Concept της ΚΙΑ κλέβει καρδιές στο Ντιτρόιτ

Από την άλλη όμως, το ίδιο πάνω κάτω είχαν πει το 2012 οι ΚΟρεάτες για το Tracker Concept, ένα επίσης πειραματικό μοντέλο με το οποίο έχει πολλά κοινά στοιχεία η σημερινή γενιά του Kia Soul.

Το GT4 είναι ένα αυτοκίνητο Gran Turismo, ένα σπορ coupe. Έχει ακόμη και την αντιστοίχιση κινητήρα. Υποθετικά , κάτω από το καπώ συναντάμε ένα 315 ίππων, 2.0 λίτρων T - GDI υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα που στέλνει τη δύναμή του προς τα πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου .

Τα 2 +2 κουπέ ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στο παρελθόν, αλλά αν Kia θέλει να τραβήξει την προσοχή, θα πρέπει να βάλει ένα τέτοιο σέξι μοντέλο στην γκάμα της.

SHARE:

24Media Network