Triumph: Οι μοτοσυκλέτες του 2020

Triumph: Οι μοτοσυκλέτες του 2020
Main Main

Ό,τι νέο έρχεται από την EICMA του Μιλάνου: δείτε όλες τις καινούριες μοτοσυκλέτες και scooters του 2020.

Triumph Thruxton RS

H σπορ εκδοχή του «προπάτορα» των café racers, έρχεται από την Triumph το 2020, με την ονομασία Thruxton RS. Το μοντέλο που ενέπνευσαν οι επιτυχίες της φίρμας στο Thruxton και στο Isle of Man TT, έχει σε αυτή την πιο δυναμική εκδοχή του 8 περισσότερους ίππους (συνολικά 105 στις 7.500 στροφές) και αποδίδει το peak της ροπής (112 Nm) χαμηλότερα κατά 700 σ.α.λ. Παράλληλα, έχει βελτιωμένα προγράμματα οδήγησης (Sport, Road, Rain) χάρη στο νέας γενιάς ride-by-wire και στα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά συστήματα που ρυθμίζουν τη χαρτογράφηση του γκαζιού, το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Ο δικύλινδρος κινητήρας είναι κατά 6 κιλά ελαφρύτερος και καλύπτει τώρα τις προδιαγραφές Euro5, ενώ το «κόκκινό» του βρίσκεται 500 σ.α.λ. ψηλότερα. Άλλα σπορ στοιχεία είναι το αγωνιστικών προδιαγραφών πιρούνι bigpiston της Showa και τα πίσω αμορτισέρ της Ohlins, οι υψηλότερων προδιαγραφών δαγκάνες της Brembo και τα ελαστικά Metzeler Racetec RR. Τέλος, το στιλ της Thruxton έχει ανανεωθεί με έμφαση στο μαύρο χρώμα, νέα αποκλειστική διχρωμία και 80 custom αξεσουάρ.

Triumph Bonneville T100 & T120 «Bud Ekins»

Με δύο πολύ ιδιαίτερες εκδόσεις των εμβληματικών -εμπνευσμένων από το μοντέλο του 1959- Bonneville T100 και T120, η Triumph τιμά τον Bud Ekins – τον διαβόητο stuntman του Χόλιγουντ, που επίσης ήταν κορυφαίος αναβάτης του Μότοκρος και των αγώνων της ερήμου. Ήταν εκείνος που πραγματοποίησε το μυθικό άλμα στην ταινία «Η Μεγάλη Απόδραση» με τον Στιβ ΜακΚουίν. Οι δύο αυτές ειδικές εκδόσεις έχουν μοναδικό χρωματισμό με διχρωμία και χειροποίητη λωρίδα και ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το κλασσικό έμβλημα της εταιρείας, τα λογότυπα California “flying globe” Bud Ekins στο ρεζερβουάρ και στο ανασχεδιασμένο εμπρός φτερό, καθώς και λογότυπο Bud Ekins στα πλαϊνά καπάκια. Επίσης, έχουν υψηλότερων προδιαγραφών φλας LED και ειδικής σχεδίασης μαύρα σήματα στον κινητήρα, και συνοδεύονται από ειδικό πιστοποιητικό γνησιότητας. Οι δικύλινδροι κινητήρες 1.200 κ.εκ. των δύο αυτών Bonneville αποδίδουν 80 και 55 ίππους στις T120 και T100 αντίστοιχα, και συνοδεύονται από πλειάδα των σύγχρονων ηλεκτρονικών τεχνολογιών της Triumph.

Triumph Bobber TFC

Main Main

Ένα ολοκαίνουριο factory custom μοντέλο της Bobber -που θα παραχθεί σε μόλις 750 μονάδες- έρχεται το 2020 από την Triumph, τρία χρονιά μετά την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας που δημιούργησε μια νέα κλασσική υποκατηγορία. Η Bobber TFC έχει ακόμα πιο πολυτελή φινιρίσματα και λεπτομέρειες, ισχυρότερο (κατά 10 ίππους) και πιο ροπάτο (κατά 4 Nm) κινητήρα 1.200 κ.εκ., ελαφρύτερο πλαίσιο υψηλών προδιαγραφών και την κορυφαία τεχνολογία TFC. Καθεμία από τις 750 Bobber TFC που θα παραχθούν τα έχει αριθμημένη πλακέτα και ειδικά σήματα, ειδικό χρωματισμό, κοντό εμπρός φτερό, μαύρο ψαλίδι και τροχούς και μοναδικά σήματα και προσόψεις οργάνων. Στα υπόλοιπα μηχανικά, η κατά 39% μικρότερη αδράνεια του κινητήρα αυξάνει το όριο στροφών κατά 500 σ.α.λ., η TFC είναι κατά σχεδόν 5 κιλά ελαφρύτερη της Bobber Black, και έχει πλουσιότερο εξοπλισμό. Αυτός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι και ανάρτηση RSU, γυαλισμένα τελικά εξάτμισης Arrow με τάπες από ανθρακονήματα, διπλές δαγκάνες και ακτινική κεντρική αντλία Brembo, LED προβολέα με DRL και πίσω φλας LED, ενώ θα προσφέρει και τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Road, Rain, Sport).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα