Wiesmann Spyder Concept

Wiesmann Spyder Concept

Το Wiesmann Spyder Concept των 420 ίππων είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αυτοκίνητο... (pics)

Οι Γερμανοί κάνουν λόγο για ένα extreme αυτοκίνητο. Και γιατί όχι άλλωστε. Δεδομένου πως το Wiesmann Spyder Concept, ξεφεύγει σχεδιαστικά (και όχι μόνο) από κάθε άλλο ανοικτό μοντέλο. Παράλληλα η φίρμα κάνει λόγο για μια νέα αντίληψη που θέλει να προσδώσει στα μοντέλα της στο εγγύς μέλλον.Οι κατασκευαστές μοντέλων περιορισμένης παραγωγής, στους οποίους συγκαταλέγεται και η Wiesmann συνήθως δεν επενδύουν στην ανάπτυξη νέων μοντέλων μόνο για την διασκέδασή τους, ή μόνο για την ικανοποίηση των αχόρταγων ματιών των ανθρώπων που λατρεύουν την αυτοκίνηση και αφιερώνουν χρόνο για να επισκέπτονται διάφορες διεθνείς εκθέσεις στον πλανήτη. Κάτι που σημαίνει ότι κάποια μέρα μπορεί να δούμε αυτό ακριβώς το Wiesmann Spyder με το ανοικτό πιλοτήριο να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Αν και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το νέο Spyder της Wiesmann αντλεί ισχύ από έναν 4.0-λίτρων V8 κινητήρα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι ίδιος με αυτόν που κινεί την BMW M3. Το μοτέρ αποδίδει 420 ίππους και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το εξαιρετικά ελαφρύ αυτοκίνητο –το βάρος του είναι κάτω από τα 1000 κιλά- επιταχύνει (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε λιτότερο από 4 δευτερόλεπτα και αναπτύσει τελική ταχύτητα 290 χιλιομέτρων την ώρα.

Θα θέλατε να πάμε πιο γρήγορα, όταν δεν υπάρχει παρμπρίζ;

SHARE:

24Media Network