Adam Driver: Ο ηθοποιός του “Marriage Story” τσαλακώνεται και τρολάρει ανελέητα τον Kylo Ren

Adam Driver: Ο ηθοποιός του “Marriage Story” τσαλακώνεται και τρολάρει ανελέητα τον Kylo Ren

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εμφανίστηκε στο δημοφιλές σόου "Saturday Night Live" και κλήθηκε να κάνει μια παρωδία του Star Wars και του ήρωά του Kylo Ren.

Ο Adam Driver διανύει αναμφίβολα μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του: Ολοκλήρωσε την νεότερη τριλογία Star Wars, στην οποία ερμήνευσε τον μεγάλο “κακό” Kylo Ren και δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές και υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο “Marriage Story”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε την τιμητική του και στο δημοφιλές αμερικανικό σόου “Saturday Night Live”, καθώς ήταν ο πρώτος οικοδεσπότης του για το 2020. Ανάμεσα στα σκετς που κλήθηκε να παίξει ήταν και μια παρωδία του Star Wars και του ήρωά του Kylo Ren.

O Ren μεταμφιέζεται ως πρακτικάριος Randy και προσπαθεί να μάθει τι γνώμη έχουν για εκείνον οι εργαζόμενοι στον διαστημικό σκάφος Star Destroyer που διοικεί. Αντί ωστόσο να δείξει συμπόνοια ή κατανόηση στη διαφορετικότητα των απόψεων των υπαλλήλων του, αποφασίζει να σπείρει τον θάνατο δεξιά και αριστερά:

Το εν λόγω σκετς αποτελεί sequel της επιτυχημένης σάτιρας που είχε κάνει ο Driver στο SNL το 2015, όταν είχε κυκλοφορήσει το “Star Wars: The Force Awakens”. Στο πρώτο μέρος, ο Kylo Ren είχε μεταμφιεστεί σε έναν random τεχνικό της διαστημικής βάσης Starkiller, πάλι με σκοπό να μάθει τι πιστεύει το crew του για εκείνον. Το ταμπεραμέντο του βέβαια είχε οδηγήσει πάλι σε… μακελειό:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Driver ήταν ξεκαρδιστικός και στον εναρκτήριο μονόλογο που έκανε στο SNL όπου επιχείρησε σώνει και ντε να αποδείξει ότι δεν είναι δύσκολος άνθρωπος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα