Άγριες Μέλισσες: Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά για την είσοδό της στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά για την είσοδό της στη σειρά
Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά για την είσοδό της στις Άγριες Μέλισσες Glomex

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε για τον χαρακτήρα της Πολίτισσας μάντισσας "Σμαρώ", την οποία θα ερμηνεύσει στις "Άγριες Μέλισσες". Σε πόσα επεισόδια θα τη δούμε.

Η Ευαγγελία Μουμουρή παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για την είσοδο της στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι θα υποδυθεί τη “Σμαρώ”, η οποία βλέπει τα μελλούμενα και έχει σκοπό να βγάλει λεφτά από τη “Μυρσίνη”, ενώ η συμμετοχή της στη σειρά θα κρατήσει δύο βδομάδες.

Με πήραν τηλέφωνο, μου έστειλαν τα κείμενα. Πάρα πολύ ωραία κείμενα! Είναι ένας ρόλος που έχει πολύ ωραία αρχή, έχει ενδιαφέροντα γυρίσματα και έχει ένα υπέροχο τέλος. Η Σμαρώ βλέπει, κόβει το μάτι της. Δεν ξέρω αν κοιτάει το φλιτζάνι ή το χέρι, αλλά θα εμπνευστεί και ο σκοπός της είναι να βγάλει χρήματα από την πλούσια κυρία, τη Μυρσίνη”, δήλωσε η ηθοποιός.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τα εξής για τον ρόλο:

Η Σμαρώ είναι μια Πολίτισσα που γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει όμως από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ένα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Η Σμαρώ είναι μία γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της. Και στο Διαφάνι τα θύματα θα είναι πολλά. Μάλιστα, οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει θα φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδερφές Σταμίρη. Μπορεί μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς, να βγει η τρομακτική αλήθεια;.

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε, επίσης, για το “Καφέ της χαράς” και για την αντίδραση της μητέρας της όταν έμαθε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα