Άγριες Μέλισσες: Ο κακός “Μελέτης” δέχεται την οργή του κόσμου στον δρόμο

Άγριες Μέλισσες: Ο κακός “Μελέτης” δέχεται την οργή του κόσμου στον δρόμο
Γιώργος Γεροντιδάκης

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλά για τον ρόλο του Μελέτη στις "Άγριες Μέλισσες" και για το πώς του συμπεριφέρονται στον δρόμο.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται φέτος τον Μελέτη στην νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, η οποία γνωρίζει απίστευτη επιτυχία. 

Ο Μελέτης, όμως, αποτελεί έναν κακό χαρακτήρα στο σενάριο της σειράς και το τηλεοπτικό κοινό τον αντιπαθεί λόγω των αρνητικών στοιχείων του. Ο ηθοποιός ερμηνεύει υπέροχα τον ρόλο του, γι’ αυτό, άλλωστε, καταφέρνει να κάνει τους τηλεθεατές να είναι εναντίον του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε πως τον σταματάνε στον δρόμο και νομίζουν πως όντως είναι ο “Μελέτης” και όχι ο “Γιώργος”, με αποτέλεσμα να εκφράζουν την αντιπάθειά τους. Μάλιστα, περιέγραψε χαρακτηριστικά ένα περιστατικό:

“Ήμασταν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο, και ήταν δύο κυρίες που μας είδαν. Η μία μου λέει “Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ!” και της λέω “Καταλαβαίνετε πως είναι ρόλος, έτσι;”. Μου είπε πως το ξέρει και πως παίζουμε καταπληκτικά”.

“Ελπίζω κάποια στιγμή να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δόμο”, πρόσθεσε χαριτολογώντας. 

Δήλωσε, επίσης, πως τον είχαν σκεφτεί και για τον ρόλο του Κωνσταντή, ενώ “προειδοποίησε” για πολλές ανατροπές στη συνέχεια της σειράς! Μίλησε, ακόμη, για τα εφηβικά του χρόνια , για τη συμμετοχή του στην ταινία “Peppermint” σε ηλικία 10 χρόνων και για τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version