Αϊβάζης – Κορινθίου: “Μια περίοδο φτάσαμε πολύ κοντά στον χωρισμό”

Αϊβάζης – Κορινθίου: “Μια περίοδο φτάσαμε πολύ κοντά στον χωρισμό”
Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου στο The 2night show Glomex

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μίλησαν για τη ζωή τους, τον γάμο τους και τη συνεργασία τους στο θέατρο. Τι δήλωσαν για την απιστία.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκαν οι Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου το βράδυ της Τετάρτης (14/10), όπου μίλησαν για τον γάμο τους, τη ζωή τους και την συνεργασία τους στο θέατρο.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στα κακόβουλα σχόλια και τα στοιχήματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, ενώ αποκάλυψαν πως μια περίοδο έφτασαν κοντά στον χωρισμό.

“Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει”, δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ζευγάρι μίλησε και για την απιστία, με την Μαρία Κορινθίου να αναφέρει: “Την απιστία δεν θα μπορούσα να τη συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ”.

Ο Γιάννης Αϊβάζης περιέγραψε ένα περιστατικό που τους έφερε κοντά στον χωρισμό, ενώ για την απιστία ανέφερε: “Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα