Αμαλία Καβάλη: Η Ουρανία από τις “Άγριες Μέλισσες” μιλά για τον εθισμό της στο τσιγάρο – Κάπνιζα από τα 13 μου

Αμαλία Καβάλη: Η Ουρανία από τις “Άγριες Μέλισσες” μιλά για τον εθισμό της στο τσιγάρο – Κάπνιζα από τα 13 μου
Η Αμαλία Καβάλη στο The 2Night Show

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό της στο τσιγάρο αλλά και πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί.

“Παρηγοριά” στο κάπνισμα έβρισκε μέχρι πριν λίγο καιρό η Αμαλία Καβάλη, προκειμένου να διαχειριστεί το άγχος και το στρες, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή The 2Night Show.

Η ηθποιός, η οποία υποδύεται την Ουρανία στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για τον εθισμό της στο τσιγάρο, καθώς καπνίζει από την ηλικία των 13 ετών αλλά και γιατί αποφάσισε να το κόψει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Με αφορμή την προβολή μιας φωτογραφίας στην οποία φαίνεται να καπνίζει στα γυρίσματα της σειράς, η Αμαλία Καβάλη εξήγησε πως το κάπνισμα ήταν ένας τρόπος να διαχειριστεί το άγχος και το στρες της έκθεσης αλλά και να κερδίσει λίγο χρόνο ανάμεσα στις σκηνές. “Καπνίζω… κάπνιζα πάρα πολλά χρόνια. Δεν καπνίζω πια, αλλά βλέπεις ότι είναι ακόμα στην άκρη της γλώσσας μου. Κάπνιζα από τα 13, τώρα είμαι 38. Έχω κόψει το τσιγάρο κάποιες φορές, για τέσσερα χρόνια περίπου και τώρα είναι η τέταρτη φορά που το κόβω”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: “Κατάλαβα ότι ένας από τους λόγους που ξανάρχιζα είναι η αλλαγή στα κιλά μου. Έχω πάει σε διαιτολόγο και μου έχει πει πως δεν πρέπει να χάσω βάρος γιατί είμαι στα φυσιολογικά μου κιλά. Εγώ όμως με είχα συνηθίσει και μου άρεσα πιο αδύνατη και προσπαθούσα να χάσω κιλά, ταυτόχρονα όμως είχα το στρες του τσιγάρου οπότε έτρωγα όπως και τώρα και μετά από χρόνια όταν δεν είχε μειωθεί το βάρος μου, αν βίωνα οποιαδήποτε συναισθηματική κρίση, εν τέλει επέστρεφα στο τσιγάρο και για την εικόνα μου”.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς όπως ανέφερε, “σκέφτηκα πως αν με χτυπήσει ο ιός, την πάτησα! Καπνίζω 20 χρόνια, δεν υπάρχει αυτό. Μπήκα και είδα κάποιες έρευνες ότι οι γυναίκες επιστρέφουν πιο συχνά από τους άντρες στο κάπνισμα, για λόγους εμφάνισης. Σκέψου το στρες”.

Η ίδια παραδέχθηκε στη συνέχεια πως είναι ένα αρκετά εσωστρεφές άτομο και δεν τα πάει καλά με τις συνεντεύξεις και εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τις ερωτήσεις που γίνονται και αφορούν προσωπικά θέματα. “Είμαι εσωστρεφής, ντρέπομαι. Οι ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα, δεν ξέρω πώς να τις χειριστώ. Η έκθεση λόγω της δουλειάς έχει να κάνει με την τεχνική όταν φεύγουν από αυτό το τράτο νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς για να διαχειριστούμε το άγχος της έκθεσης βάζουμε ένα προσωπείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα