Ανδρέας Μικρούτσικος: “Όφειλα να ζητήσω συγγνώμη στην Άννα – Μαρία”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Όφειλα να ζητήσω συγγνώμη στην Άννα – Μαρία”
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother Youtube

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε συγγνώμη στην Άννα - Μαρία, μετά τα σχόλια που είχε κάνει για την εμφάνισή της σε live του "Big Brother". Πώς σχολίασε την απολογία του.

Συγγνώμη ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Άννα – Μαρία την Παρασκευή (02/10) στο live του “Big Brother”, καθώς ήθελε να απολογηθεί για τον χαρακτηρισμό που της προσέδωσε την προηγούμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είχε αποκαλέσει on air “τρελή” την Άννα – Μαρία, επειδή εμφανίστηκε φορώντας καπέλο και κρατώντας μία βέργα.

“Σε σένα λογοδοτώ. Συγγνώμη, πραγματικά”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Παρασκευή, με την παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ να απαντά ότι την δέχεται.

“Θυμάμαι τι είπα. Μου θύμιζε μια φιγούρα. Ήμουν ανάμεσα στο να της πω ότι μου θυμίζει τον Δον Κιχώτη ή αυτή τη φιγούρα. Σαν αμφίεση, όχι σαν συμπεριφορά. Φαίνεται ότι ο τρόπος που εκφράστηκα ήταν ατυχής, διότι η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή. Την ξέρω την πρόθεσή μου, προέρχεται από το μυαλό, αλλά καμιά φορά μπερδεύεται η γλώσσα. Αφού μου το είπαν αρκετοί, όφειλα να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είναι αυτός ο τρόπος μου και δεν είναι οι πραγματικές μου σκέψεις για αυτή τη γυναίκα”, δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρόσφατες δηλώσεις του, σχολιάζοντας το περιστατικό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα