Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκαριστική φωτογραφία από την κακοποίησή της – “Το κεφάλι μου βρήκε στο πλακάκι”

Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκαριστική φωτογραφία από την κακοποίησή της – “Το κεφάλι μου βρήκε στο πλακάκι”

Μία φωτογραφία, μεταξύ πολλών που "καλύτερα να μη δημοσιοποιήσω", από κακοποίησή της στο παρελθόν ανέβασε στα social media η Άννα Μαρία Βέλλη. "Να τι ΔΕΝ είναι αγάπη".

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία θέλησε να μιλήσει ανοιχτά ως θύμα κακοποίησης για τη βία κατά των γυναικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψή της.

Η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε μία ανάρτηση με μία δική της φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από χτυπήματα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. Όπως γράφει μάλιστα, είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχει κρατήσει και η οποία δείχνει “πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η αγάπη”, περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε κατά τον ξυλοδαρμό της.

Τα λόγια που συνοδεύουν τη φωτογραφία είναι συγκλονιστικά, τονίζουν πως “καμία δεν είναι μόνη” και καλούν όλες τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά χωρίς να φοβούνται, μέχρι ο κόσμος να φωνάξει πως “φταίει ο θύτης, ποτέ το θύμα”.

Η ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το περιστατικό κατά το οποίο έπεσε θύμα κακοποίησης από σύντροφό της, με αφορμή τότε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αναφέροντας:

“Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα…. Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάει και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση.

Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο, ό,τι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα