Anne Heche: Βρέθηκαν παραλήπτες για να δωρηθούν τα όργανά της

Anne Heche: Βρέθηκαν παραλήπτες για να δωρηθούν τα όργανά της
Η ηθοποιός Anne Heche Chris Pizzello/Invision/AP

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Anne Heche, όταν και αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, βρέθηκαν συμβατοί λήπτες για να παραλάβουν τα όργανά της.

Η Anne Hecheαφαιρέθηκε ειρηνικά από την υποστήριξη της ζωής”, δήλωσε εκπρόσωπος της αποθανούσας, μερικές ημέρες μετά τον θάνατό της, σε ηλικία 53 ετών μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη Παρασκευή στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Heche, δήλωσε ότι, ενώ κηρύχθηκε νόμιμα νεκρή, σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια, η καρδιά της χτυπούσε ακόμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη προκειμένου να δοθεί στο OneLegacy Foundation αρκετός χρόνος για να βρεθούν παραλήπτες των οργάνων της που ήθελε να δωρίσει.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, σύμφωνα με το SkyNews, ο εκπρόσωπος επισήμανε σε δήλωση ότι η ιατρική της ομάδα επρόκειτο να προχωρήσει στη διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων της.

“Η Anne Heche θα αφαιρεθεί από τη ζωή, οι λήπτες οργάνων έχουν εντοπιστεί και οι χειρουργοί είναι έτοιμοι. Η Anne θα αφαιρεθεί από την υποστήριξη ζωής και θα ξεκινήσει η διαδικασία”.

Πολλά όργανα θα μεταμοσχευθούν, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια θα είναι αυτά.

Νωρίτερα την Κυριακή, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την έρευνά του για το τροχαίο της Heche, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και εν συνεχεία, να φύγει από τη ζωή.

“Από σήμερα δεν θα γίνουν περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση αυτή”, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα