Αντιδράσεις για τα σχόλια της Διαβάτη για τους μετανάστες και τους Έλληνες

Αντιδράσεις για τα σχόλια της Διαβάτη για τους μετανάστες και τους Έλληνες

Η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε δηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα αναφορικά με τους μετανάστες και τους Έλληνες, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της Χρυσούλας Διαβάτη, της έγινε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πολιτική. Ξεκινώντας από αυτό και λέγοντας πως της έχουν προτείνει πολλές φορές να ασχοληθεί με τα κοινά, αλλά την ίδια δεν την ενδιαφέρει, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να βοηθήσει μόνο αμισθί, παλαιότερα που ήταν πιο “βαρβάτη”.

Έπειτα, η γνωστή ηθοποιός προχώρησε τη σκέψη της και προέβη σε κάποιες δηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη υποστήριξε πως βλέπει μόνο Έλληνες άστεγους, καθώς οι μετανάστες έχουν τακτοποιηθεί με διάφορους τρόπους στη χώρα μας, όπως με την παραχώρηση διαμερισμάτων σε αυτούς, ενώ οι Έλληνες είναι στον δρόμο. Όπως είπε, καλό είναι το ότι τους βοηθάμε, αλλά θα έπρεπε να κοιτάξουμε και τους Έλληνες κάποια στιγμή.

Είπε χαρακτηριστικά: “Τους ξένους τους πιο πολλούς τους έχουμε βολέψει. Τους έχουν δώσει διαμερίσματα και αν πάνε να ζητήσουν βοήθεια, τους τη δίνουν. Καλά κάνουμε και βοηθάμε. Φυσικά να τους φροντίσουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορεί να πετάμε τους Έλληνες. Δεν μπορώ να τους βλέπω να κοιμούνται στα πεζοδρόμια. Οι Έλληνες; Που τους πήραν τα σπίτια γιατί χρωστάγανε το δάνειο; Τι θα γίνει;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα