Αντίνοος Αλμπάνης: Τον έβρισαν στο Instagram - "Κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι"

Αντίνοος Αλμπάνης
Αντίνοος Αλμπάνης INSTAGRAM

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram μία υβριστική επίθεση που δέχτηκε. "Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…", σχολίασε.

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο τον αναγκάζει να υποβληθεί σε κύκλο χημειοθεραπειών. Ωστόσο συνεχίζει να κανονικά με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, καθημερινά μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στο Instagram στιγμιότυπα από τη μέρα του και δεν χάνει το χιούμορ του.

Αυτή τη φορά όμως, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα story στο οποίο μοιράζεται μία υβριστική επίθεση που δέχτηκε από μία κοπέλα. Ο διάλογος είχε ως εξής:

ADVERTISING

-Πόσο μαλ…ς είσαι;

-Ορίστε; Γιατί με βρίζετε;

-Σε έχω ξαναβρίσει, απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με άλλες προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη, έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη…

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αξιοπρεπής όπως πάντα, δεν έδωσε συνέχεια, θέλησε απλά να κάνει ένα σχόλιο γράφοντας: "Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…".

Αντίνοος Αλμπάνης: Τον έβρισαν στο Instagram -
INSTAGRAM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αριάνα Γκράντε: Το "Thank You Next" γίνεται άρωμα

Αντίνοος Αλμπάνης: Το ξυρισμένο του κεφάλι και η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Η Ιωάννα Παππά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Μέγκυ Ντρίο απαντάει στην Ραμόνα που την αποκάλεσε "Alien"

SHARE:

24Media Network