Αντώνης Καφετζόπουλος: Η γνωριμία με τη νικήτρια των Όσκαρ, Frances McDormand

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η γνωριμία με τη νικήτρια των Όσκαρ, Frances McDormand
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Frances McDormand Facebook / @Andoni Kafetzopoulos

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου για την πρωταγωνίστρια του "Nomadland" και βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου Frances McDormand. Η γνωριμία και η συνομιλία τους.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι η Frances McDormand, η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Nomadland” που πήρε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, αλλά και Σκηνοθεσίας (Κλόε Τζάο) στα Όσκαρ 2021. Η διάσημη ηθοποιός απέσπασε, επίσης, το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και έδωσε μια λιτή, αλλά ουσιαστική ομιλία, που κέρδισε το κοινό.

Μετά την 93η τελετή απονομής των Όσκαρ και την ανακοίνωση των βραβείων, ο Αντώνης Καφετζόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, περιγράφοντας τη γνωριμία του με την βραβευμένη ηθοποιό και μεταφέροντας την δική του εμπειρία από την αλληλεπίδραση μαζί της, ενώ δημοσίευσε και μια κοινή φωτογραφία τους.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

“Λοιπόν, τη Frances McDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο(!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία.

Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον σερ Άντονι αλλά πόσοι έχουν τρία Όσκαρ. {άσε που έχει και Χρ.Σφαίρες και Μπάφτα και Τονυ και Εμυ – το λεγόμενο «τριπλό στέμμα της ηθοποιίας» και βάλε…

άρα και επομένως αρκετά κρατήθηκα:

Η Φράνσες είναι φίλη μου. Μας έδωσε 2 από τα μόλις 5 βραβεία μια χρονιά στο Σαν Σεμπαστιάν που ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής.

Έπειτα απέφυγε τα κόκκινα χαλιά με στυλ και ολίγη αγένεια και πέρασε όλο το βράδι μαζί μας. Είπαμε όλα αυτά που λένε συνήθως οι ηθοποιοί μεταξύ τους [τίποτα σπουδαίο αλλά συγχρόνως και τίποτα ασήμαντο]. Έσκυψε κάποια στιγμή στο αφτί μου και κοιτάζοντας λοξά τον [πάντα ντροπαλό] Φίλιππο Τσίτο απέναντι, ψιθύρισε, για να μην ακούσουν οι άλλες ταινίες στα διπλανά τραπέζια: «όταν είδα την ταινία σας, είπα, μάλιστα, τώρα έχουμε φεστιβάλ»

Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός από του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά θα ήθελε πολύ…

Μου έδωσε την εντύπωση πως χάρηκε πολύ για τη γνωριμία, χάρηκα κι εγώ αφάνταστα που κάποια σαν αυτήν, χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου, με διάλεξε για τον καλύτερο ηθοποιό και από πάνω με έκανε και παρέα. Έτσι παίρνω το θάρρος να τη έχω φίλη μου.

Ζήτω και πάλι Ζήτω Φράνσες!!!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα