Αντώνης Ρέμος: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί"

Αντώνης Ρέμος
Αντώνης Ρέμος INTIME NEWS

Ο Αντώνης Ρέμος προέβη σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. "Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του".

Σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις προχώρησε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος για τον κατηγορούμενο για βιασμό και δύο απόπειρες Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», του OPEN TV, ανέφερε πως "Αν όλα αυτά είναι αλήθεια (σ.σ. αυτά για τα οποία κατηγορείται ο ηθοποιός) , ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του" ενώ πρόσθεσε πως "Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή".

"Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου.

Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς.

Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική. Τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ενστόλους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Όπου κι αν υπάρχει θα πρέπει να τιμωρείται και θα πρέπει να αποκαλύπτεται".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πέτρος Φιλιππίδης, Metoo
SHARE:

24Media Network