Απαράδεκτος Snik – “Φύγε ρε πατσαβούρα” λέει στην κοπέλα του

Απαράδεκτος Snik – “Φύγε ρε πατσαβούρα” λέει στην κοπέλα του
Ο SNIK Instagram / @snikthehustla

Απαράδεκτος για ακόμα μια φορά ο ράπερ Snik. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram φαίνεται να αναφέρεται στην κοπέλα του ως "πατσαβούρα" καλώντας την να φύγει από το δωμάτιο.

Λίγες ημέρες μετά τον καβγά του με τον Light στα MAD Video Music Awards 2022, ο Snik επανέρχεται στο προσκήνιο αυτή τη φορά εξαιτίας της θύελλας αντιδράσεων που προκαλέσε μια νέα του ανάρτηση στα social media.

Ο ράπερ, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, αναφέρεται στην κοπέλα του ως “πατσαβούρα” καλώντας την “να φύγει” από το δωμάτιο με την ίδια να χαμογελάει ευγενικά και να αποχωρεί.

Από την πλευρά του ο Snik συνέχισε να τραβά βίντεο ενώ δεν φάνηκε να ένιωσε κάποια ντροπή για τον τρόπο με τον οποίο της απευθύνθηκε.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ράπερ είχε στρέψει τα βλέμματα πάνω του όταν κατά τη διάρκεια των MAD VMA πιάστηκε στα χέρια με τον Light με αποτέλεσμα τη διακοπή του σόου. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που επί σκηνής βρισκόταν τόσο η Τάμτα, όσο και η Έλενα Παπαρίζου

Λόγω της συμπλοκής, τα βραβεία διακόπηκαν, ενώ επενέβη η ασφάλεια του χώρου προκειμένου οι δύο άνδρες να απομακρυνθούν από τον χώρο.

Λίγη ώρα μετά τη βίαιη συμπλοκή και την απομάκρυνσή του από το χώρο, ο Light ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα.

Με το τέλος της εμφάνισής του, πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ ουσιαστικά απέδωσε την αντίδρασή του σε “άμυνα” καθώς, όπως υποστήριξε, του επιτέθηκαν.

“Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτήν τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά” είπε ο Light.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version