Αριάνα Γκράντε – Ντάλτον Γκόμεζ: Παντρεύτηκαν μυστικά με λιγότερους από 20 καλεσμένους

Αριάνα Γκράντε – Ντάλτον Γκόμεζ: Παντρεύτηκαν μυστικά με λιγότερους από 20 καλεσμένους
instagram

Ένας χρόνος γνωριμίας ήταν αρκετός για να οδηγηθούν σε γάμο η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ζάμπλουτος κτηματομεσίτης.

Με τα δεσμά του γάμου, αν και… μυστικά, ενώθηκαν Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, γνωστοποιώντας πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό οικογενειακό περιβάλλον.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 20 στην έπαυλη της Γκράντε, σε αντίθεση με τον αρραβώνα της με τον νεαρό κτηματομεσίτη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχε δημοσιεύσει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

“Η τελετή ήταν μικρή και ιδιωτική. Ο χώρος ήταν γεμάτος χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι συγγενείς τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και εν συνεχεία να παντρευτούν.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο στην παρουσίαση του βιντεοκλίπ για το ντουέτο της τραγουδίστριας με τον Τζάστιν Μπίμπερ “Stuck with U”, ενώ τον Ιούνιο είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα