Αθηναΐς Νέγκα: Το metoo της δημοσιογραφίας δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ

Αθηναΐς Νέγκα: Το metoo της δημοσιογραφίας δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ

H δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ως καλεσμένη της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε για το metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας και εξήγησε γιατί θα μείνει για πάντα στο σκοτάδι.

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε με τη Δανάη Μπάρκα για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό, αλλά και για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και εκφοβισμού που έχουν καταγραφεί στον αθλητισμό και στις τέχνες. Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” αν θεωρεί εφικτό να δούμε αντίστοιχες αποκαλύψεις και στο χώρο της δημοσιογράφιας. Δήλωσε αρκετά απαισιόδοξη για κάτι τέτοιο και ανέλυσε την άποψη της.

Σύμφωνα με την Αθηναΐδα Νέγκα, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έμαθαν από τους προϊστάμενούς τους στο πέρασμα των ετών, πως “η αγριάδα είναι κάτι φυσιολογικό” για την καθημερινότητα της δουλειάς. “Σήμερα όμως βλέπω ότι οι σε όλους τους τομείς, οι περισσότεροι έχουν μαζευτεί” συμπλήρωσε.

Παρόλα αυτά, η δημοσιογράφος δήλωσε ιδιαίτερα απαισιόδοξη για τη συνέχεια της πορείας του metoo στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι για να υπάρξει metoo στη δημοσιογραφία, θα πρέπει τα ίδια τα μέσα να καταγράψουν τα περιστατικά παρενόχλησης που έχουν σημειωθεί εντός του εργασιακού δυναμικού τους, κάτι που δείχνει τουλάχιστον μη ρεαλιστικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα