"Αυλαία" στη δικαστική περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γνωστός ηθοποιός και οι πρώην συνεργάτες αθωώθηκαν για τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί για παραβάσεις των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας, σχετικά με την μη καταβολή επιδομάτων εορτών και αδείας

“Τέλος” στη δικαστική διαμάχη που είχε ο Γιάννης Αϊβάζης με πρώην υπάλληλό του, έβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο αθώωσε το γνωστό ηθοποιό καθώς κι ακόμη δύο συγκατηγορούμενούς του, για αδικήματα που αφορούν στην εργατική νομοθεσία και τις καθυστερήσεις αποδοχών.

Ο παίκτης του Survival Secret, που έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι ήδη δύο φορές, κατάφερε να “κλείσει” τις δικαστικές του περιπέτειες, οι οποίες ξεκινησαν το 2011. Τότε από τις δραστηριότητές του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα προσπάθεια, μία μοντέρνα καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο.

Όμως, ο νέο επιχειρηματικό βήμα του Γιάννη Αϊβάζη τελικά δεν απέδωσε τα σχεδιαζόμενα, αντίθετα μάλιστα πρόσθεσε μία μηνυτήρια αναφορά τόσο σε βάρος του ηθοποιού όσο και των Παντ. Μαρούση και Δημ. Κουλούλιας, των δύο συνέταιρών του στο καφέ για παραβάσεις των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας, σχετικά με την μη καταβολή επιδομάτων εορτών και αδείας. 

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε τελικά ένας εκ των κατηγορουμένων, με το Γιάννη Αϊβάζη να είναι απών. Κατά τη διαδικασία, ο υπάλληλος του καταστήματος προσήλθε, επιβεβαιώνοντας την ελληνική Δικαιοσύνη πως οι κατηγορούμενοι υπήρξαν εργοδότες του, καθώς και ότι έχουν καταβάλει τα οφειλόμενα ποσά στο ακέραιο. 

Οι οφειλές έχουν διευθετηθεί

Λίγη ώρα αργότερα, το ίδιο επιβεβαίωσε και ο Παντ. Μαρουσης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση. Απολογούμενος, δήλωσε πως το ζήτημα έχει διευθετηθεί και έτσι, με σύμφωνη εισαγγελική εισήγηση, το Μονομελές Πρωτοδικείο απάλλαξε από κάθε κατηγορία τους τρεις κατηγορούμενους.

Φαίνεται πάντως, πως η απουσία των δύο απαλλαχθέντων πρώην συνεργατών ήταν αναμενόμενη, αφού ο Δημήτρης Κουλούλιας έχει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο γνωστός ηθοποιός τον εξαπάτησε και τον κορόιδεψε, αλλά και ότι η επιχείρηση τελικά σφραγίστηκε από το Δήμο, λόγω των χρεών. Ο πρώην συνέταιρος μίλησε σε περιοδικό ποικίλης ύλης για κακοδιαχείρηση του καταστήματος, με τον Γιάννη Αϊβάζη να “έχει αφήσει στην θέση του έναν φίλο του, ο οποίος ήταν κηπουρός και δεν είχε καμία σχέση με επιχειρήσεις και τον παρότρυνε να προσλαμβάνουν κορίτσια της περιοχής και έπειτα από δέκα μέρες να τα διώχνουν”.

SHARE:

24Media Network