Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι διάσημοι για το 2018

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι διάσημοι για το 2018
Η Kylie Jenner στα MTV Video Music Awards στο Radio City Music Hall Evan Agostini/Invision/AP

Η συνολική περιουσία των δέκα πλουσιότερων διασημοτήτων της Αμερικής ανέρχεται σε $18,7 δισ. Ποιους περιλαμβάνει η φετινή λίστα του περιοδικού Forbes;

Στην κορυφή της λίστας των πιο πλούσιων Αμερικανών διασήμων βρίσκεται ο σκηνοθέτης, συγγραφές και παραγωγός του Star Wars, George Lucas, με την περιουσία του να ανέρχεται στα $5,4 δισεκατομμύρια. Η περιουσία του αυξήθηκε σημαντικά όταν η εταιρεία παραγωγής του, Lucasfilm, πωλήθηκε στη Disney, έναντι 4,1 δισ., το 2012.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον, επίσης, σκηνοθέτη, Steven Spielberg, με $3,7 δισ. και στην τρίτη θέση την Oprah Winfrey με $2,8 δισ. Αμέσως μετά έρχεται ο Michael Jordan, με περιουσία $1,7 δισ., ο οποίος αύξησε κατά πολύ τα κέρδη του μέσω των αθλητικών παπουτσιών που λανσάρει με την υπογραφή του, αλλά και μέσω των μετοχών που έχει στην ομάδα Charlotte Hornets.

Στα 21 χρόνια της η Kylie Jenner καταφέρνει να κερδίσει μια θέση στη χρυσή πεντάδα, η οποία είδε την περιουσία της να αυξάνεται με τη σειρά Kylie Cosmetics. Με καταθέσεις $900 εκατ., ίσως πολύ σύντομα να αναδειχθεί η πιο νεαρή αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος. Μαζί της, στην ίδια θέση, βρίσκεται ο ράπερ και σύζυγος της Beyoncé, Jay-Z.

Οι 10 πλουσιότερες διασημότητες της Αμερικής για το 2018:

George Lucas $5,4 δισ.
Steven Spielberg $3,7 δισ.
Oprah Winfrey $2.8 δισ.
Michael Jordan $1.7 δισ.
Kylie Jenner $900 εκατ.
Jay-Z $900 εκατ.
David Copperfield $875 εκατ.
Diddy $825 εκατ.
Tiger Woods $800 εκατ.
James Patterson $800 εκατ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα