Bachelor: Η Έλενα Μπάση έδειξε ταυτότητα – “Με αποκάλεσαν διεμφυλική”

Bachelor: Η Έλενα Μπάση έδειξε ταυτότητα – “Με αποκάλεσαν διεμφυλική”
Έλενα Μπάση Youtube

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του "Bachelor" αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε. Τι είπε για τα σχόλια στα social media.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Bachelor”, για την πολυσυζητημένη ηλικία της, αλλά και τα σχόλια που έγραψαν για αυτή στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε στο πλατό με την ταυτότητά της, αλλά άφησε μόνο την παρουσιάστρια να τη δει, η οποία είπε πως η Έλενα Μπάση είναι μικρότερή της. Στο τέλος, όμως, αποκάλυψε πως γεννήθηκε το 1978, άρα είναι 42 ετών.

Για τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ηλικία της, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του Alpha το απέδωσε στον τρόπο που έβγαινε στο “γυαλί”.

“Με βλέπω στο ριάλιτι και το πρόσωπό μου φαίνεται πιο αγριεμένο, πιο πρησμένο. Αλλά έχω δικαιολογία για αυτό. Πριν μπω στο παιχνίδι πήγα κι έκανα κατάψυξη ωαρίων, είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά το μοιράζομαι τώρα. Επίσης, ο γιατρός μου μου είπε ότι πάσχω από υποθυρεοειδισμό. Προσπαθούσα να χάσω κιλά και δεν τα κατάφερνα και έτρωγα ακατάπαυστα μέσα στο παιχνίδι. Είχα κατακράτηση, είχα το πρήξιμο, έτρωγα κιόλας. Και βγήκα πολύ φουσκωμένη”, είπε.

Όσον αφορά στα σχόλια στα social media, η Έλενα Μπάση είπε πως κάποια την προβλημάτισαν και ότι της έκανε εντύπωση η κακία που βγάζουν κάποιοι άνθρωποι μέσω αυτών.

“Επειδή τώρα τελευταία βλέπω τα social media και τα tweet μου, είδα από πολλούς ανθρώπους ότι με αποκάλεσαν ως διεμφυλική, ως trangender. Με το φτωχό το μυαλό τους πίστεψαν ότι αυτό το πράγμα θα με προσβάλει ή ότι θα θιχτώ. Θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αν θα είχα γεννηθεί trans. Δεύτερον η ετεροφυλοφιλία δεν είναι ο μόνος σεξουαλικός προσανατολισμός. Θα ήθελα να το θίξω αυτό γιατί κάποιοι είναι μπερδεμένοι και θα πρέπει να ξεμπερδευτούν. Έχω πάθει πλάκα πραγματικά με τον κόσμο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ως επί το πλείστον είναι γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ άτιμα πλάσματα. Πολύ κακό πράγμα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version