Bridgerton: Σε ψυχιατρική κλινική πρωταγωνίστρια – “Έχω παλέψει και έχω δυσκολευτεί”

Bridgerton: Σε ψυχιατρική κλινική πρωταγωνίστρια – “Έχω παλέψει και έχω δυσκολευτεί”
Η ηθοποιός Ruby Barker Instagram/rubybarker

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός του Bridgerton, Ruby Barker μίλησε για τον αγώνα ψυχικής υγείας της αποκαλύπτοντας την πρόσφατη νοσηλεία της σε κλινική.

“Η εβδομάδα ψυχικής υγείας είναι κάθε εβδομάδα για μένα”.

Με την παραπάνω πρόταση και με ένα βίντεο πέντε περίπου λεπτών, η ηθοποιός Ruby Barker μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, τα οποία την οδήγησαν να νοσηλευτεί σε κλινική, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να είναι αληθινή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ

Η νεαρή ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε ως Marina Thompson στην επιτυχημένη σειρά Bridgerton, ευχαρίστησε τους θαυμαστές και τους αγαπημένους της για τη φροντίδα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στη δημιουργό της σειράς αλλά και στο Netflix που όπως είπε, την “έσωσε”.

“Δεν είμαι πολύ καλά για πάρα πολύ καιρό. Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους. Έχω παλέψει και έχω δυσκολευτεί. Είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και θα πάρω εξιτήριο σύντομα και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου”, ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η 25χρονη ηθοποιός.

“Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα για τον εαυτό μου και θα ενθαρρύνω τους άλλους, αν δυσκολεύεστε, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και κάντε ένα διάλειμμα. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας”, είπε η Barker.

“Η εβδομάδα ψυχικής υγείας είναι κάθε εβδομάδα για μένα. Από την καρδιά μου. Αισθάνομαι ότι δεν ήμουν εντελώς ειλικρινής, οπότε αυτό είναι για τους θαυμαστές μου. Ώρα να είμαστε διαφανείς. Δυσκολεύομαι από το Bridgerton, αυτή είναι η αλήθεια. Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε, η αγάπη σας με κρατάει ψηλά”, έγραψε η ηθοποιός στο μήνυμα που συνόδευσε το παραπάνω βίντεο, στον απόηχο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version