Χάιντι Κλουμ: Στη Μύκονο για το Γερμανικό Next Top Model – Πλάνα από τα γυρίσματα

Χάιντι Κλουμ: Στη Μύκονο για το Γερμανικό Next Top Model – Πλάνα από τα γυρίσματα
Πλάνα από τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model Glomex

Τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model βρίσκονται στη Μύκονο για τις ανάγκες μιας δοκιμασίας. Στο πλευρό τους η παρουσιάστρια και κριτής, Χάιντι Κλουμ, που έκλεψε την παράσταση.

Στη Μύκονο βρίσκεται το διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ, για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model, στο οποίο είναι παρουσιάστρια και κριτής. Η ίδια εθεάθη προ ημερών στο Ζάππειο στην Αθήνα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Το διάσημο ριάλιτι μόδας, που προβάλλεται για 17η χρονιά φέτος, ταξίδεψε στο “Νησί των Ανέμων” για τις ανάγκες διαφόρων δοκιμασιών των μοντέλων.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή, στην οποία δουλεύουν περίπου 150 άτομα, ενώ τα μοντέλα θα παραμείνουν στη Μύκονο για περίπου 10 μέρες.

Τα μοντέλα θα επισκεφθούν πάρα πολύ ωραία σημεία του νησιού, όπως γνωστές παραλίες, τους Μύλους, τα γραφικά σοκάκια και τον Φάρο του Αρμενιστή.

Από τα μέχρι τώρα γυρίσματα πάντως, την παράσταση έκλεψε η Χάιντι Κλουμ, η οποία είναι βοηθάει πολύ τις διαγωνιζόμενες και τους δίνει πολλές συμβουλές.

Σε μία από τις φωτογραφίσεις των μοντέλων, η οποία περιελάμβανε μια διελκυστίνδα, ενώ οι διαγωνιζόμενες προσπαθούν να ποζάρουν σέξι.

Δείτε πλάνα από τα γυρίσματα στη Μύκονο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα