Χάρις Αλεξίου: Η επική αντίδραση όταν ο Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά

Χάρις Αλεξίου: Η επική αντίδραση όταν ο Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά
Η Χάρις Αλεξίου στο "Maestro" MEGA

Για τα μηνύματα αγάπης και θαυμασμού που λαμβάνει από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το "Maestro" αλλά και το πώς την προσέγγισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε η Χάρις Αλεξίου. Η αντίδραση του δημιουργού.

Με το “Maestro” να συνεχίζει το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο, καθώς από την περασμένη εβδομάδα οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ήδη να βρίσκεται αναμέσα στις δέκα πρώτες θέσεις του “TOP10” μη αγγλόφωνων σειρών του Netflix, η Χάρις Αλεξίου μέσω ενός συγκινητικού βίντεο θυμήθηκε πώς ξεκίνησε για εκείνη αυτό το ξεχωριστό ταξίδι.

“Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου, όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό, και λίγο το δικό του… σαν να με περίμενε ότι θα δεχτώ, το τόλμησε”, ανέφερε μεταξύ άλλων η καλλιτέχνις, περιγράφοντας πώς αντέδρασε όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της πρότεινε να υποδυθεί τη γιαγιά στη σειρά, μία απόφαση που πήρε μόλις σε 2 δευτερόλεπτα.

“Τον ευχαριστώ πολύ, τον ευχαριστώ για αυτό τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε”, είπε για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Με τη σειρά του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με ανάρτησή του στο Instagram “απάντησε” στη Χάρις Αλεξίου λέγοντας πως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στη σειρά χωρίς εκείνη, τονίζοντας πως εκείνη είναι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων.

Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα, ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά!!!… Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα.. Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας.. Και είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας!!!…“, έγραψε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα