Χάρης Ρώμας: "Έχω 9 χρόνια σχέση, πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων"

Χάρης Ρώμας
Χάρης Ρώμας NDP PHOTO AGENCY

Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και τη σχέση στην οποία βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός βρίσκεται στον "πυρετό" των προετοιμασιών για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς "Καφέ της Χαράς".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου δεν δίστασε να μιλήσει, πέρα από τα επαγγελματικά του βήματα, και για την προσωπική του ζωή, καθώς και για τη σχέση του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και για τις φάσεις που πέρασε μέχρι να έρθει η ισορροπία σε αυτόν τον τομέα.

Όπως δήλωσε:

"Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών. Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων."

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στην τωρινή του σχέση, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένος:

"Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός. Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά. Κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καφέ της Χαράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Είναι επίσημο: Η Ζέτα Δούκα νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"

Καφέ της Χαράς: Ο αριθμός των επεισοδίων, η συμμετοχή της Λουϊζίδου και οι εκπλήξεις

SHARE: