Χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης
PAPADAKISPRESS

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα Espresso.

Μετά από το πολύκροτο ιδιαζύγιοτης Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ένα ακόμα διάσημο και δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ επέλεξε να πάρει χωριστούς δρόμους. Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να χωρίσουν και ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι η φθορά του χρόνου.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είπαν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα