Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων
instagram @chrismpo

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων τους, ενώ και οι ίδιοι το μάθαιναν εκείνη την στιγμή. Μοιράστηκαν το συγκινητικό βίντεο στο Instagram.

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει δίδυμα.

Έτσι, με ένα γλυκό βίντεο αποφάσισαν να αποκαλύψουν το φύλο των μωρών τους που ήταν έκπληξη και για τους ίδιους. Σπάσανε μπαλόνια που περιείχαν χρωματιστό κονφετί και ανάλογα με το χρώμα γινόταν η αποκάλυψη για το φύλο του κάθε μωρού.

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το πρώτο μπαλόνι, το οποίο αποκάλυψε ότι θα κάνουν ένα κορίτσι. Στο δεύτερο μπαλόνι που έσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς ίδιο.

“Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!”, έγραψε στο ποστ η Χριστίνα Μπόμπα.

“Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)…και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου!” έγραψε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα