Μπόμπα και Τανιμανίδης περιμένουν δίδυμα

Μπόμπα και Τανιμανίδης περιμένουν δίδυμα
Μπόμπα και Τανιμανίδης instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσαν μέσω Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και μάλιστα θα κάνουν δίδυμα. Την ανακοίνωση έκαναν μέσω του Instagram, μέσα από δύο αναρτήσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε μια φωτογραφία και έγραψε: “Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.”.

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης, σε δική του ανάρτηση, αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα. “Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4!!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, κ. Στέφανος, λίγο μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, μοιράστηκε τη χαρά του, μέσα από στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα