Χριστοπούλου: Η σκληρή απάντηση για τα σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις διακοπές στη Χαβάη

Χριστοπούλου: Η σκληρή απάντηση για τα σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις διακοπές στη Χαβάη
Έλενα Χριστοπούλου - Ηλιάνα Παπαγεωργίου papadakispress

Όσα δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Τι είπε για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί του Σαββάτου (19/03). Η γνωστή μάνατζερ αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία μανατζάρει, τονίζοντας πως δεν είναι σίγουρη αν θα ήθελε να την ξαναδεί στο GNTM.

«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Διάφορα σχόλια έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στις Καραϊβική και μοιράζεται συχνά σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η manager της απάντησε σχετικά με αυτά τα σχόλια, αναφέροντας: «Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν από εδώ, έχουν βοηθήσει κάπου στον πόλεμο;».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά: «Οι σχέσεις μας με τη Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα