Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση όλο νόημα με μαγιό από την Τζαμάικα – “Twitter, σε βλέπω”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση όλο νόημα με μαγιό από την Τζαμάικα – “Twitter, σε βλέπω”
instagram / @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια νέα ανάρτησή της φαίνεται να απαντά στα όσα σχολιάστηκαν για εκείνη για τις φωτογραφίες της με μαγιό από την Καραϊβική.

Αντικείμενο συζήτησης στα social media έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες που αναρτά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ταξιδέψει πρόσφατα στις ΗΠΑ και στην Καραϊβική και αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί, όπου απολάμβανε βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά.

Μία από τους σχολιαστές της ήταν και η καλλιτεχνική διευθύντρια του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία σε δηλώσεις της το πρωί της Τρίτης είπε μεταξύ άλλων: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της (Ηλιάνας) στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο».

Λίγες ώρες αργότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται με μια νέα ανάρτηση να απαντά στα όσα σχολιάστηκαν για εκείνη με μια νέα φωτογραφία από την Τζαμάικα. Σε αυτήν απεικονίζεται με μαγιό να τρέχει να βουτήξει στη θάλασσα ενώ έχει επεξεργαστεί τη φωτό ώστε να δίνει μέσα από αυτή ένα ιδιαίτερο… φιλί. «Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you» έγραψε στη λεζάντα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα