Χρήστος Δάντης: Η οργισμένη αντίδραση μετά το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη

Χρήστος Δάντης: Η οργισμένη αντίδραση μετά το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη
Ο Χρήστος Δάντης Papadakis Press

"Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε", έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης τα “έβαλε” με όλους εκείνους που έσπευσαν να καμαρώσουν τη νίκη ενός αθλητή, όπως στην περίπτωση του Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ομάδα της Άρσης Βαρών.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά:

Ντροπή για τη χώρα μας.

Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε.

Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν πόσο κούφιοι είστε και πόσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά.

Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό.

Όμως..

Το κακό ξεκινάει από αλλού. Δυστυχώς, για τους περισσότερους Έλληνες «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» ή «Τραγουδιστής» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικάντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσουλάκι». Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτούς μέχρι να διακριθούν και να αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας, τα έχουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες.

Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα