Χρυσηίδα Δημουλίδου Vs Χρυσή Μούτζα και Luben. Kαταγγέλλει ότι δέχεται bullying

Χρυσηίδα Δημουλίδου Vs Χρυσή Μούτζα και Luben. Kαταγγέλλει ότι δέχεται bullying

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, το bullying που δέχεται και ο "πόλεμος" με την Χρυσή... Μούτζα! Γιατί αποφάσισε να κλείσει τα επίσημα προφίλ της

Διαδικτυακός "πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ της γνωστής συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου και της σατιρικής σελίδας στο facebook ΧΡΥΣΗ ΜΟΥΤΖΑ. Για το λόγο αυτό έκλεισε τα επίσημα προφίλ της, αφήνοντας μόνο ένα, μέσα απ' το οποίο κατήγγειλε αυτό που θεωρεί ως bullying εναντίον της!

"..Έκανα μια ανάρτηση για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύω πως η αιτία κατάρρευσης ήταν η πτώση των αεροπλάνων. Από εκείνη τη στιγμή μου κήρυξε ανελέητο πόλεμο μια σελίδα που αγνοούσα έως τότε με το όνομα Χρυσή Μούτζα. Εκείνο όμως που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει ήταν οι απανωτές ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ από μέλη της ομάδας της Χρυσής Μούτζας και της Luben, όπου γελοιοποιούν αναγνώστες μου που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό. και έγιναν η αιτία να απενεργοποιήσω τις σελίδες μου και ομολογώ με έχει επηρεάσει τόσο πολύ ψυχολογικά, σε σημείο που δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω τη συγγραφή του νέου βιβλίου μου. Το χειρότερο όλων είναι ότι πέρα από το bullying που δέχομαι ως συγγραφέας, δέχομαι bullying για τις επιλογές της προσωπικής μου ζωής, ακόμη και για τη διακόσμηση του σπιτιού μου, ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι εκδίδομαι με ταρίφα", έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook.

ADVERTISING

"Και το κερασάκι στην τούρτα: αναρτούν τις υποθέσεις των βιβλίων μου αποκαλύπτοντας δολοφόνους και μυστικά που ο αναγνώστης δεν πρέπει να γνωρίζει πριν διαβάσει το βιβλίο. Εν ολίγοις, γίνεται μια απίστευτη παραβίαση όλων των ανθρώπινων και πνευματικών δικαιωμάτων μου", σημειώνει.

..."Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την ανάρτηση για να σας ενημερώσω πως εγώ κατεβάζω τα μολύβια μου, κλείνω τα προφίλ μου, ακυρώνω διαγωνισμούς και αναρτήσεις φωτογραφιών και σχολίων σας και σταματώ το γράψιμο αν δε σταματήσουν όλα αυτά και κατέβουν τα συγκεκριμένα post. Αν το ζητούμενο τους είναι να σταματήσω να γράφω, το πέτυχαν… Ας γιορτάσουν τη νίκη τους.. Και μην τολμήσει κανείς σας να πει να μη δίνω σημασία γιατί θα τον διαγράψω από φίλο γιατί τον χρόνιο αυτό βιασμό τον υπόκειμαι εγώ κι όχι εσείς...", γράφει μεταξύ άλλων.

"Το να πάρει τώρα κάποιος θέση σ΄αυτά τα αλλεπάλληλα post που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι κάπως … ευαίσθητο, γι΄αυτό σας αφήνουμε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας", τονίζει.

[μπορείτε να το κοινοποιήστε] Είχα αποφασίσει να απομακρυνθώ λιγάκι από το f/b με όλες αυτές τις άγριες επιθέσεις που ...

Posted by Chrysiida Dimoulidou on  Sunday, September 13, 2015

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ, ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!! ΝΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ...

Posted by Chrysiida Dimoulidou on  Sunday, September 13, 2015

Από την πλευρά της η σελίδα Χρυσή Μούτζα αναφέρει μεταξύ άλλων "Ανακοινώνουμε επίσημα,ότι οι διαχειριστές της Χρυσής Μούτζας ,ουδεμία σχέση έχουν με την ιστοσελίδα Luben ή τη σελίδα Luben στο Facebook. Επίσης .απαρτίζεται από περισσότερα από ένα άτομο,τα οποία δε φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη για τους σχολιαστές και το πώς αυτοι εκφράζονται.Για το ότι κάποιοι χρήστες του φβ ,οι οποίοι είναι μέλη και εδώ ,πήγαν στη σελίδα της κυρίας Δημουλίδου και την έβρισαν,δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη".

Ανακοινώνουμε επίσημα,ότι οι διαχειριστές της Χρυσής Μούτζας ,ουδεμία σχέση έχουν με την ιστοσελίδα Luben ή τη σελίδα...

Posted by Χρυσή Μούτζα on  Sunday, September 13, 2015

 

SHARE:

24Media Network