Δαδακαρίδης: Το "Έτερος Εγώ", η άγνωστη ιστορία στο φαστφουντάδικο και ο Ολυμπιακός

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος"
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" ΕΡΤ

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς "Έτερος Εγώ", για την ταινία "Ευτυχία", για την προσωπική του ζωή και τις αγαπημένες του ομάδες στο ποδόσφαιρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά "Έτερος Εγώ", για τη συμμετοχή του στη διάσημη ταινία "Ευτυχία", για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις αγαπημένες του ομάδες στο ποδόσφαιρο.

Μιλώντας για τη μητέρα του, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως ζει στην Αγγλία και έχει να τη δει τρία χρόνια. "Είναι από τον Μάρτιο μέσα στο σπίτι γιατί έχει υποκείμενο νόσημα. Έχω λίγο χρόνο μαζί της αλλά έχω ουσιαστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό και για εκείνη", αποκάλυψε, ενώ εξήγησε γιατί στην προσωπική ζωή του θεωρεί τη μοναξιά ερωμένη του.

"Ένα παιδί είναι ευλογία, αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Για το "Έτερος Εγώ"

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την ασυναγώνιστη επιτυχία που καταγράφει η σειρά "Έτερος Εγώ", ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα κοινά που έχει με τον καθηγητή Λαΐνη, τον οποίο υποδύεται.

"Το "Έτερος Εγώ" ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία. Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε. Όταν πήγαμε στη τηλεόραση, ο Σωτήρης Τζαφούλιας και η Κατερίνα Φιλιώτου, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους άρχισαν να γράφουν πάλι, σε κάτι που πάντα θα κοιτάς με μια δυσπιστία στην αρχή. Δεν γίνεται να μην έχεις κοινά με κάτι που αγαπάς. Έχουμε κοινό σώμα, το ίδιο βλέμμα και την ικανότητα όπως και εκείνος να μπορώ να παίζω με τα συναισθήματα, τον τρόπο και τη σκέψη. Είναι αναγκαίο να το κάνω στη ζωή μου".

Για την "Ευτυχία"

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την ταινία που σάρωσε σε βραβεία, τηλεθέαση απέναντι σε τελικούς reality, αλλά και σε εισιτήρια και το πόσο εκείνη τον επηρέασε στη μετέπειτα ζωή του. Παράλληλα, σχολίασε και την ελληνική πραγματικότητα στην τηλεόραση και τις δύσκολες συνθήκες που περνάει το θέατρο.

Η άγνωστη ιστορία στο φαστφουντάδικο

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, τη μεγάλη του αγάπη για τη μπάλα, αναφέροντας τις ομάδες που λατρεύει, ενώ περιέγραψε και μια ιστορία από όταν δούλευε στην Αγγλία όταν ήταν 18 ετών.

"Δούλευα part time σε μια αλυσίδα fast food και δέχτηκα ένα ρατσιστικό σχόλιο από άνθρωπο ο οποίος ήταν υψηλότερος στο κομμάτι που εργαζόμασταν και αντέδρασα στα δευτερόλεπτα. Δεν απολύθηκα αμέσως, μου ζήτησαν συγγνώμη αλλά μου είπαν ότι επειδή άσκησα βία, λειτούργησα αντίθετα με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργώ. Ο θυμός μου με οδήγησε να σπάσω και ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει. Αυτό έγινε στην Αγγλία στα 18 μου", είπε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, κινηματογράφος, ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network