Σοφία Δανέζη: “Με τον Κεχαγιά είμαστε πολύ καλοί φίλοι”

Σοφία Δανέζη: “Με τον Κεχαγιά είμαστε πολύ καλοί φίλοι”
Η Σοφία Δανέζη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου Glomex

Η τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο "Big Brother", λόγω της εκρηκτικής της προσωπικότητας, βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του μεγάλου Αδερφού.

Στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε , Σοφία Δανέζη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, για τη ζωή της στην Φρανκφούρτη, αλλά και για την παραμονή της στο ριάλιτι.

“Σαν άνθρωπος έχω μάθει να έχω τον χρόνο μου, είμαι νοικοκυρά, πιστή και μαγειρεύω υπέροχα. Δεν μπορώ τη διπλωματία, είναι λάθος καμια φορά, αλλά δεν την μπορώ. Θέλω να λέμε αλήθειες με τους ανθρώπους που βρίσκομαι κοντά. Από το Big Brother έχω κρατήσει πολλά καλά. Εξακολουθώ να κάνω παρέα με την Αφροδίτη, τη Χριστίνα και τον Κεχαγιά. Ο Δημήτρης θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και αυτό είναι”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο Big Brother. “Νιώθω τυχερή που μπήκα στο Big Brother γιατί ήταν ονειρό μου να μπω εκεί, να με γνωρίσει ο κόσμος σαν καλλιτέχνη. Πήρα πολλή δημοσιότητα και γι’ αυτό ακριβώς μπήκα. Δεν με πείραξε που έχασα γιατί τον στόχο μου τον έφτασα, όλο αυτό ήταν μία εμπειρία ζωής. Το ένιωθα πως δεν θα ήμουν η νικήτρια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα