Δικηγόρος Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της ζητά 2 εκατ. δολάρια πριν παραιτηθεί από την κηδεμονία

Δικηγόρος Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της ζητά  2 εκατ. δολάρια πριν παραιτηθεί από την κηδεμονία
AP PHOTO

Νέες κατηγορίες στην υπόθεση κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εναντίον του πατέρα της. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της δημοφιλούς ποπ σταρ.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ κατηγόρησε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς για τους οποίους ο Τζέιμι Σπίαρς θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Στην αναφορά του σημειώνει ότι "η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Σπίαρς, δεν είναι μια καλή αρχή".

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Σπίαρς.

Από την πλευρά τού Τζέιμι Σπίαρς δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από την ζωή της κόρης του. Θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπρίτνει Σπίαρς, Μουσική
SHARE:

24Media Network