Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Η διάρρηξη στο σπίτι και οι φήμες χωρισμού

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Η διάρρηξη στο σπίτι και οι φήμες χωρισμού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το περιστατικό διάρρηξης του σπιτιού του, ενώ η Ιωάννα Τούνη διέψευσε με μια ανάρτηση στο Instagram τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου προσπάθησαν να διαρρήξουν άγνωστοι το πρωί της Δευτέρας (08/11), με τον ίδιο να αποχωρεί εσπευσμένα χθες από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, καθώς είχε χτυπήσει ο συναγερμός της οικίας του.

Το πρωί της Τρίτης (09/11), ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο επέστρεψε στο πλατό και περιέγραψε στην Κατερίνα Καινούργιου τι συνέβη, αναφέροντας πως κάποιοι πήγαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού και βγήκε ο σκύλος έξω και το προστάτευσε.

“Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Είναι μονοκατοικία το σπίτι μου. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στην περιοχή, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς είναι και τα δύο σκυλάκια καλά. Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες και γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα. Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς δεν μου έκλεψαν κάτι. Το σκυλάκι μου είναι μια χαρά, θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα”, δήλωσε.

Στο μεταξύ, η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη, θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τους θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι.

Η γνωστή influencer ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο είναι οι δυο τους αγκαλιά και δίπλα από αυτό παρουσίασε ένα από τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χωρισμό τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: “μερικοί δημοσιογράφοι είστε εμετός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα