Δώρα Χρυσικού: "Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός καρκινοπαθούς που το παλεύει"

Η Δώρα Χρυσικού
Η Δώρα Χρυσικού GLOMEX - MEGA TV

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε για τη σημασία της καλής ψυχολογίας στη μάχη απέναντι στον καρκίνο. Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στο κοινό.

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη", όπου μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στη μάχη που η ίδια έδωσε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός τόνισε πόσο σημαντικό ήταν για την πορεία της ασθένειας και για την ψυχολογία της, το γεγονός ότι εργαζόταν μέσα σε αυτό το διάστημα.

«Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Επί της ουσίας η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ. Χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς καθόλου να μου μεταδίδει το δικό της άγχος. Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς, έτρεξε, άνοιξε τον δρόμο για να μπορέσω να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

ADVERTISING

«Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά το παλεύει. Θεωρούσα πως ίσως αυτό που εγώ βιώνω να μπορεί να αγγίξει κάποιους ανθρώπους. Αν δεν είχα τη δουλειά και ένα deadline για τα γυρίσματα, νομίζω ότι θα είχα αφεθεί και θα είχα κυλήσει. Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι κάτι που μου το είπαν οι γιατροί εξαρχής. Δεν είναι εύκολο, είναι ένα καθημερινό στοίχημα με τον εαυτό σου, διότι όταν βλέπεις το σώμα να φθείρεται και να μην έχεις δυνάμεις, αυτό σε καταβάλλει. Η δουλειά βοηθάει πάρα πολύ», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Δώρα Χρυσικού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Θέατρο, καρκίνος
SHARE:

24Media Network