Έγινε πατέρας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος – “Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής, η κορούλα μας”

Έγινε πατέρας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος – “Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής, η κορούλα μας”
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. "Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαρά".

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του ηθοποιού είχε γίνει γνωστή τον Φεβρουάριο του 2022 μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, μετά από κάποιες αναρτήσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου στο Instagram για τις διαφορές που αντιμετωπίζουν στις άδειες μητρότητας που δικαιούνται οι εργαζόμενες στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, αλλά και οι αυτοαπασχολούμενες.

Ο ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες που είχαν βρεθεί σε έκθεση σκαφών, ειδών ψαρέματος και θαλάσσιου τουρισμού, την οποία είχε επισκεφθεί κι εκείνος.

Ήρθα να πάρω μία γεύση από τα καινούργια κανό. Θα προνοήσω να χωράει τρεις. Κοντεύουμε να γεννήσουμε. Θα σας πω άλλη φορά αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι”, είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στους δημοσιογράφους και fast forward στο σήμερα, ο ηθοποιός απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Ποζάροντας στο πλευρό της μαιευτήρα, γυναικολόγου, Δέσποινας Γεωργιάδου που έφερε στον κόσμο την κόρη του, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει με μία ανάρτησή του την κλινική και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τη σύντροφό του κι έφερε με ασφάλεια στον κόσμο την κόρη του. Μαζί μοιράστηκε και τα πρώτα του συναισθήματα ως μπαμπάς.

«”Μία καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός.

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά, οπότε ήρθε η ώρα. Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι», είχε πει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται λιγότερο από έναν μήνα προτού γίνει πατέρας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. «Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου», συμπλήρωνε για τη σύντροφό του με την οποία υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης αρκετό καιρό πριν γίνουν γονείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα