Ειρήνη Καζαριάν: Μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο – Τι είπε για τους γονείς της

Ειρήνη Καζαριάν: Μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο – Τι είπε για τους γονείς της

Η νικήτρια του Greece's Next Top Model φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στο ελληνικό περιοδικό μόδας In Style - Μίλησε για το πώς βίωσε τον σάλο για το "ροζ βίντεο" η ίδια και η οικογένειά της

Μεγάλη αναστάτωση είχε προκληθεί πριν από λίγο καιρό, με τη δημοσιοποίηση ενός “ροζ βίντεο”, στο οποίο φερόταν ως πρωταγωνίστρια η νικήτρια του Greece’s Next Top ModelΜόλις λίγες μέρες μετά τη μεγάλη της νίκη, η Ειρήνη Καζαριάν είδε το όνομά της να αμαυρώνεται, καθώς το επίμαχο βίντεο είχε κυκλοφορήσει παντού, θίγοντας την ίδια και την οικογένειά της. Η Ειρήνη είχε κρατήσει τότε μια ψύχραιμη στάση, με την αδερφή της, Μαρία Καζαριάν, να ενημερώνει το κοινό πως το θέμα είχε αναλάβει δικηγόρος.

Πρόσφατα, η νικήτρια του GNTM με τα εκφραστικά μάτια, τα σαρκώδη χείλη και τις τέλειες αναλογίες, φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας. Οι πανέμορφες και εξαιρετικής αισθητικής φωτογραφίες της “έντυσαν” το ελληνικό περιοδικό In Style, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τη συνέντευξη της Ειρήνης. Μεταξύ άλλων, η Καζαριάν αναφέρθηκε στον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το “ροζ βίντεο” και εξήγησε το πώς βίωσε τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της, εκείνη τη δυσάρεστη κατάσταση.

Αναφερόμενη στο πώς έμαθε για το βίντεο, είπε: “Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε το δρόμο της”.

“Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι”, πρόσθεσε.

Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια, η Ειρήνη δήλωσε: “Είμαι πολύ cool και ανοιχτόμυαλη. Δεν επηρεάζομαι από αρνητικά σχόλια που μπορεί να είπαν κάποιες συμπαίκτριές μου – αν και με τα περισσότερα κορίτσια είχαμε τέλειες σχέσεις. Τα δέχομαι και προσπαθώ να γίνω καλύτερη, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου. Γενικά, είμαι άνθρωπος που δεν μπαίνει σε καβγάδες. Δεν μου αρέσει η ίντριγκα. Αν όμως σκεφτώ κάτι, θα το πω. Είμαι ειλικρινής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα