Η ειρωνεία της Τραϊάνας Ανανία στις “ενοχλητικές” ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η ειρωνεία της Τραϊάνας Ανανία στις “ενοχλητικές” ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό των μηνυμάτων του Κυριάκου Παπαδόπουλου, η Τραϊάνα έδειξε φανερά ενοχλημένη, ενώ απάντησε με ειρωνεία στους δημοσιογράφους.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία, που χει στρέψει ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της, σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο μίλησε στους δημοσιογράφους και φαίνεται πως δημιουργήθηκε – για άλλη μια φορά! – μια παρεξήγηση.

Η Τραϊάνα απάντησε ερωτήσεις σχετικές με τη δουλειά της και, συγκεκριμένα, για τις φετινές εμφανίσεις στο North Live Stage , όπου θα τραγουδά μαζί με τους Γιώργο Αντύπα, την Αγγελική Ηλιάδη και τη Χριστίνα Κολέτσα.

Και λίγο μετά ήρθε η στιγμή για την ερώτηση που αφορά το περιστατικό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον ποδοσφαιριστή που την φλέρταρε και που έκανε άθελά του έξω φρενών την Τραϊάνα, με αποτέλεσμα να βγάλει στη φόρα τη συνομιλία τους, ξεσπώντας κατά του ιδίου, αλλά και κατά των αντρών εν γένει.

Η δημοσιογράφος την ρώτησε αρκετά ευγενικά για το εάν θα μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για το συγκεκριμένο θέμα ή αν το αποφεύγει. Η Τραϊάνα με ειρωνεία απάντησε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο θέμα μιλάνε, πως δεν έγινε απολύτως τίποτα, ότι δεν θυμάται και πως αυτά που τη ρωτούν δεν έχουν καμία σχέση με το δείπνο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα